Lanoline Spray - 250 ml

Vorige Artikel 8 van 21 Volgende
€ 12,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

De lanolinespray van Anavy is ontworpen om de waterbestendigheid van wolbroeken uit te breiden en te versterken in de periode tussen wassen en het totale lanoline badje.

De spray is goedgekeurd door het State Medical Institute for Textile Treatment, dat in contact komt met de huid van baby's en kinderen jonger dan 3 jaar.

Lanoline, dat de spray van Europese oorsprong bevat (in tegenstelling tot de meest algemeen verkrijgbare lanolines van oorsprong uit China), heeft farmaceutische kwaliteit - minder dan 1 ppm resterende pesticiden, conventionele cosmetische lanoline bevat tot 1000 keer meer. De andere ingrediënten in het preparaat zijn zeer zacht, bevatten geen kleurstoffen of parfum.

INHOUD:

250 ml

TOEPASSING:

Schud de spray vóór elk gebruik. Spuit aan de binnenkant van het wollen broekje in het meest belaste gebied en masseer het rustig in. Gebruik aanvankelijk een kleinere hoeveelheid en herhaal indien nodig, de spray is zeer rijk. Na het drogen zijn de overbroekjes klaar voor gebruik.

Het is volkomen normaal dat de wol een beetje blijft plakken na gebruik van de spray. Het is een teken van een goed uitgevoerde behandeling. Dit gevoel verdwijnt na verschillende gebruik.

INGREDIËNTEN:

Aqua, Lanoline, PEG-75 Lanoline, Dinatriumcocoylglutamaat, Phenylpropanol, Propaandiol, Caprylylglycol, Ethylhexylglycerine, MelkzuurLanoline spray wordt gebruikt om de waterdichtheid van de wolbroekjes tussen wasbeurten en volledige lanoline behandelingen te verlengen. Het is geen vervanging voor complete lanolisatie!

INSTRUCTIES:

Schud de spray vóór elk gebruik. Aan de binnenkant aanbrengen, vooral in de binnenzijde. Het broekje is klaar voor gebruik na het drogen.

© 2016 - 2022 BambooBaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel