-33%

QuQu Midi pakket: 5 pocketluiers + gratis inlegvellen

Vorige Artikel 2 van 38 Volgende
€ 169,00 € 113,75 (inclusief btw)

Wil jij graag heel laagdrempelig beginnen met een klein aantal luiers? Dan is dit het ideale pakket voor jou! 

Bij dit pakket krijg je 5 QuQu pocketluiers van jouw keuze; met een binnenzijde van bamboe of fleece, in de kleuren die jij wilt.

Omdat 'de poep' in het begin vaak een drempel is om over te stappen naar wasbare luiers, doen wij er ook nog een setje inlegvellen twv € 6,50 er gratis bij.  

 

Keuze materiaal binnenzijde:

Bamboe: Dit is de meest natuurlijke optie om tegen de huid van de baby te hebben. Bamboe heeft schimmelwerende eigenschappen en helpt zo actief luieruitslag te voorkomen. Deze luier blijft na een plasje vochtig aan voelen, wat de zindelijkheid kan bevorderen.

Fleece: Hierdoor blijft de huid van de baby droog aanvoelen en is dit een zeer comfortabele optie!

 

Opties voor prints: 

Groen / Blauw / Lavendel / Roze

 

Let op: de levertijd van dit pakket is ongeveer 1 week. 


Over onze eigen QuQu luiers

Met ons eigen merk QuQu willen we ons focussen op 2 keer kwaliteit: kwaliteit van het product én kwaliteit van leven. Zo is de naam QuQu ontstaan (double quality).  

Wij geloven ontzettend in de toegevoegde waarde van herbruikbaar en wasbaar, want waarom zou je iets weggooien wat prima vaker gebruikt kan worden? We gaan er hard voor aan de slag om dit de laatste wegwerpgeneratie te laten zijn. Wij kijken vooruit; naar de “post-disposable generation”. De generatie die de QuQu luiers gaat dragen, de generatie die onze wegwerpmaatschappij de rug toe keert en gaat voor duurzaamheid en kwaliteit! Door ons sterk te focussen op deze twee vormen van kwaliteit nemen wij een sterke positie in op het gebied van duurzaamheid. ⁠ 

Met onze producten zorgen we ervoor dat jouw kindje de fijnste luiers draagt. Maar in onze hele (productie)keten zijn wij lief voor onze medemens. De luiers worden gemaakt in een sociale werkplaats in Tsjechië, onder de beste arbeidsomstandigheden. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben zo een goed salaris, goede begeleiding en een veilige basis. ⁠

© 2016 - 2022 BambooBaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel