Real Nappy Week 2021

Artikel 1 van 11 Volgende

Ieder jaar rond 22 april, op Earth Day, wordt The Real Nappy Week (RNW) gevierd. Tijdens deze Real Nappy Week worden wereldwijd activiteiten georganiseerd rondom wasbare luiers. Dit zijn vaak ludieke activiteiten, zoals The Great Cloth Diaper Change*, maar ook activiteiten zoals workshops en lezingen.

Ludiek, actief of informatief: al deze activiteiten hebben een doel: Wasbare luiers de aandacht te geven die ze verdienen, zodat het gebruik van wasbare luiers bekender, geliefd en uiteindelijk weer de standaard wordt.

Dit jaar vieren we de Real Nappy Week vanuit Huis!  

Je verwacht misschien spetterende kortingsacties. Wij vinden dat je met alleen korting de Wasbare Luier ernstig te kort doet. Nee, wij hebben hart voor wasbare luiers en voor het doel van The Real Nappy Week. Daarom hebben wij voor jou een programma gemaakt dat verder gaat dan alleen kortingsacties. Wij willen inspireren, informeren en activeren om zo de wasbare luiers hun verdiende spotlight te geven en dat wordt heel bijzonder! Je zult je deze week in ieder geval niet vervelen.

Nieuwsgierig? Meedoen? Meld je dan hier aan voor de Real Nappy Week Challenge! 

 

 

*The Great Cloth Diaper Change is een officiële Wereld Record Poging om Wereldwijd op hetzelfde tijdstip zoveel mogelijk kindjes te verschonen naar een wasbare luier.

Real Nappy Week

© 2016 - 2023 BambooBaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel