Retourneren

Toch niet helemaal het juiste besteld? 

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na levering retourneren. Laat ons binnen die 14 dagen even weten dat er producten retour komen door even te mailen of te bellen. Vermeldt bij het retourpakket duidelijk om welke producten het gaat, het factuurnummer en het rekeningnummer van de bestelling. Binnen 14 dagen na ontvangst van het retour zullen we het bedrag terugstorten op je rekening.  

De artikelen dienen ongebruikt te zijn en in de originele verpakking te zitten. 

Heb je vragen of opmerkingen over een of meerdere producten? Bel of mail dan even, dan kan ik je adviseren en kunnen we eventuele mogelijkheden bekijken. 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@bamboobaby.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. De artikelen dienen ongebruikt te zijn en in de originele verpakking te zitten. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Vul het modelformulier voor herroeping in om de herroeping aan te melden. Stuur dit formulier mee met de zending of mail hem alvast door. 

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar BambooBaby zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bamboobaby.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gebreken

Controleer direct na ontvangst de producten. Indien er defecten of gebreken constateerd worden, meldt dit dan meteen aan ons en neem de artikelen niet in gebruik! Wij zullen dan instructies geven over hoe verder te handelen.

 

Het retouradres is:

 

BambooBaby

Zwaagdijk 130

1683 NM Zwaagdijk-Oost

 

info@bamboobaby.nl

+31 (0) 6 11404745

 

© 2016 - 2023 BambooBaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel