Een goed verzorgde en comfortabele moeder kan ook weer beter voor haar kindje zorgen! De wasbare en herbruikbare producten zijn allen zacht voor de huid en verstoren de natuurlijke balans niet; één zorg minder voor mama! 

De menstruatiecup is het gezondere, herbruikbare, kostenbesparende en milieuvriendelijke alternatief voor de tampon. Het draagcomfort is ook vele malen groter dan de tampon. Doordat de menstruatiecup alleen het menstruatiebloed opvangt (en niet opzuigt, zoals een tampon wel doet), blijft de natuurlijke flora en pH balans van je vagina behouden en blijf je vrij van irritaties. Vrouwen die langere tijd een menstruatiecup gebruiken, geven aan dat hun menstruaties minder heftig zijn en dat de bijbehorende kwaaltjes (zoals krampen) afnemen.

Alle menstruatiepads zijn net zo eenvoudig en gemakkelijk in gebruik als een wegwerp maandverband. Daarnaast is het voordeel dat het ademt gedurende het gebruik en vervolgens kan worden hergebruikt door middel van wassen. Doordat de stof kan ademen gaat het broeien van het maandverband tegen.

 

Sorteer op
© 2016 - 2021 BambooBaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel