Wasbare luier

*Gebruik de code 'ZWANGER2017' voor 10% korting op het gehele assortiment!*


Welkom bij BambooBaby! Hier kun je alle informatie vinden over wasbare luiers, zoogcompressen en kraam-/maandverband. Allen zeer gewenste producten zodra je kindje geboren is! Goed dat je jezelf hier alvast in verdiept tijdens je zwangerschap, want wist je dat wasbare producten niet alleen heel vriendelijk zijn voor het milieu, maar ook voor je huid (of die van je kindje) én voor je portemonnee? Met het gebruik van wasbare luiers kun je in het eerste jaar al tot wel € 500,- besparen! Alle voordelen van wasbaar kun je rustig nalezen op deze pagina: Waarom Wasbaar?


Luierconsult

Een goede eerste stap in de wereld van herbruikbare luiers is het inplannen van een luierconsult. Een luierconsult houdt in dat er een consulente bij jou thuis (of elke andere gewenste locatie) langs komt om je wegwijs te maken in alle systemen, merken en opties die er zijn binnen wasbare luiers, want dat zijn er erg veel en het kan zeker voorkomen dat je in het begin door de bomen het bos niet meer ziet! Tijdens het consult zul je alle relevantie informatie stapsgewijs krijgen, tevens kun je alles alvast even voelen en bekijken. Jouw wensen en bedenkingen worden besproken en er wordt gezocht naar de beste opties voor jouw gezin. 

Aan een luierconsult zijn geen kosten verbonden. Meer informatie lees je op deze pagina: Luierconsult


Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang nog eens 5% extra korting op je eerste aankoop: https://www.bamboobaby.nl/newsletter/

 

*Gebruik de code 'ZWANGER2017' voor 10% korting op het gehele assortiment!*

Wasbare luiers   Mama

 

 


 

© 2016 - 2021 BambooBaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel