Sorteer op

Alle pakketten kosten standaard € 34,95 per maand.  


Wasbare luiers leasen

Een pakket om te proberen of om voor lange tijd te gebruiken

Bij een leasepakket betaal je een vast bedrag per maand voor een volledig pakket; de focus ligt op het proberen van verschillende soorte luiers, of juist lange termijn gebruik van het pakket. Hierdoor hoef je de luiers niet aan te schaffen en spreid je de (financiële) risico's. De luiers blijven eigendom van BambooBaby, maar jij kunt er als gebruiker net zo lang gebruik van maken als gewenst.  

Met een luier leasepakket kun je direct beginnen met wasbare luiers. Je krijgt meteen een volledig luierpakket tot je beschikking, inclusief duidelijke instructie en en indivuduele begeleiding. Hierdoor kun je direct een goede start te maken. Wijzigen na verloop van tijd jouw behoeften of voorkeuren, dan kun je simpelweg luiers omwisselen voor een ander model of andere maat. 

Financieel aantrekkelijk

Je betaalt maandelijks, waardoor je geen hoge aanschafkosten hebt voor de luiers. Dit verlaagt de drempel voor het gebruik aanzienlijk. Deze leaseconstructie brengt geen enkel (financieel) risico met zich mee; er zijn geen borg- of instapkosten en is maandelijks opzegbaar. Het maandbedrag (€ 34,95) is vergelijkbaar met de kosten van wegwerpluiers. 

Circulaire economie

Het concept van luier-leasepakketten past binnen de ideeën van een circulaire economie. De luiers blijven eigendom van BambooBaby. Jij bent de gebruiker en geen eigenaar. Je kunt luiers ruilen of terugsturen naar BambooBaby wanneer jouw behoefte verandert. De luiers zijn duurzaam in gebruik, want ze gaan meerdere jaren mee en zijn te gebruiken voor meerdere kinderen.

Waarom wasbare luiers leasen? 

  • Je maakt gebruik van alle voordelen van wasbare luiers; je bespaart véél afval, bent vriendelijk voor het milieu en hebt geen chemicaliën aan de billetjes van jouw kindje. En hoogstwaarschijnlijk is jouw kleintje nog eerder zindelijk ook!
  • Je hebt geen (financiële) risico's; je hebt geen aanschafkosten van je luierpakket en je weet zeker dat je straks de juiste 'koop' hebt gedaan en altijd de juiste luiers in huis hebt;
  • Je stimuleert de circulaire economie; je bent gebruiker van de luier en geen eigenaar. Heb jij de luiers niet meer nodig? Dan gaan ze door naar een andere gebruiker;
  • Gedurende jouw huurperiode heb je altijd begeleiding. Voor vragen of advies kunt je altijd terecht bij BambooBaby. We starten jouw huurperiode (indien gewenst) met een luierconsult en uitgebreide uitleg
  • Je hebt altijd een pakket die aan jouw wensen en behoeften voldoet; je kunt meerdere malen per jaar kosteloos luiers omruilen, bijvoorbeeld als je een andere maat of ander merk wilt gebruiken;
  • Je zit nergens aan vast; het abonnement is maandelijks opzegbaar. 
  • Wanneer je de luiers niet meer nodig hebt stuur je ze simpelweg weer terug naar BambooBaby. 

Kosten luier-leasepakket

Voor een standaard (door BambooBaby samengesteld) pakket betaal je € 34,95 per maand. 

Lees hier verder over alle voordelen van wasbare luiers

Hoe werkt het?

Een luier leasepakket neem je af voor de lange termijn. De eerste maand ontvang je een standaard pakket op proef. Na die maand gaan we evalueren welke luiers je fijn vindt en of je luiers wilt wisselen. Hierdoor heb je na de eerste maand een op jouw wensen afgestemd pakket. Indien je hierna vaker luiers wilt omwisselen, betaal je slechts de verzendkosten. Mocht je al precies weten welke luiers je in het pakket wilt, is het ook mogelijk direct vanaf de start het pakket af te stemmen op jouw wensen; kies dan het pakket 'Op Maat'.

Voor ontvangst van het pakket ontvang je een huurovereenkomst en een formulier voor automatische incasso. Pas wanneer deze documenten retour ontvangen zijn, wordt het luierpakket verzonden. De levertijd is 1 à 2 weken, vanwege het verzenden en ondertekenen van de huurovereenkomst, het samenstellen van het pakket en soms nog voorwassen van de luiers. Bij het pakket zit een overzicht met de inhoud. Controleer dit overzicht goed en communiceer discrepanties en/of gebreken binnen 1 week aan BambooBaby. Mocht ik niets vernemen, ga ik ervan uit dat alles in goede orde is aangekomen; volgens de inhoudslijst en zoals overeengekomen in het contract.

Het pakket

Onder aan deze pagina kun je een beknopte inhoud van het pakket vinden, wil je de precieze inhoud weten? Kijk dan op de pagina 'Pakket One Size' of 'Pakket Newborn'. Zowel het One Size als het Newborn pakket bevat voldoende luiers voor 24/25 verschoonbeurten. Deze pakketten zijn samengesteld met het idee dat je deze de eerste maand volledig kunt gebruiken om alle systemen te testen. Na die eerste maand kun je aangeven welke luiers je fijn vindt en welke je eventueel wilt omruilen. Het Newborn pakket bevat luiers in een kleine(re) maat. Vanzelfsprekend zullen deze luiers minder lang passen. Na 1 of 2 maanden kun je het Newborn pakket wisselen voor een One Size pakket. 

Bij het luierpakket ontvang je een uitgebreide omschrijving van de inhoud van het pakket en een instructie van hoe de luiers te gebruiken, alsmede een sheet met wasinstructies. Tevens zitten er billendoekjes, een zwemluier, 2 waszakken en een wetbag bij, zodat je overal voorzien bent. 

Je ontvangt een rol met 100 inlegvellen bij aanvang. Indien die rol opgebruikt is, kun je zelf extra inlegvellen aanschaffen. 

Reiniging van de luiers

Wanneer je de luiers van BambooBaby ontvangt, zijn ze voorgewassen en kun je er direct mee aan de slag. Tijdens het gebruik van de luiers zorg je zelf voor de reiniging ervan. Ik verzoek je vriendelijk altijd een inlegvelletje te gebruiken om de ontlasting mee op te vangen, dat is wel zo fris voor een eventuele volgende gebruiker. Bij het pakket komt een sheet met wasinstructies, of bezoek deze pagina. Er dient altijd volgens deze wasvoorschriften gewassen te worden. 

Betaling 

Je betaalt een vast bedrag van € 34,95 per maand. De eerste termijn kun je via de website betalen. Na de eerste maand wordt een automatische incasso opgestart. Je zit nergens aan vast, je kunt maandelijks opzeggen en de luiers retourneren.

Levering en retourneren

Houd rekening met een levertijd van 1 à 2 weken, aangezien het pakket samengesteld moet worden en eventuele nieuwe luiers voorgewassen dienen te worden. Je wordt altijd per mail op de hoogte gebracht van de (verwachte) verzenddatum. De levertijd gaat in na ontvangst van het ondertekende huurcontract. Bij ontvangst van het pakket ontvang je tevens een overzicht met de inhoud van het pakket. Controleer dit overzicht goed en communiceer gebreken direct. 

Je kunt maandelijks opzeggen en de luiers retourneren.

Verzendkosten zijn in alle gevallen voor de klant, zowel bij ontvangst als bij het wisselen van de luiers. Het is mogelijk om een retourlabel aan te vragen, hierdoor zijn de kosten slechts € 5,50 voor pakketpost. 

Inhoud pakketten

In onderstaande tabel tref je een overzicht aan van de inhoud van de leasepakketten. 

Newborn pakket*

One Size pakket

Pakket op maat

Voor pasgeboren kindjes van 3-6 kg.
Voor 25 verschoonbeurten.

Geschikt voor kindjes van 4-16 kg.
Voor 24 verschoonbeurten.
Zelf samen te stellen. Totaal voldoende luiers voor 25-30 verschoonbeurten.
   
All-in-One luiers (AIO)All-in-One luiers (AIO) 
2x GroVia Newborn2x Grovia O.N.E. (One Size) 
2x Imse Vimse (Preemie; 2,5 - 5kg)4x Mommy Mouse (One Size) 
   
Snap-in-One covers (SIO of All-in-Two 'AI2')Snap-in-One covers (SIO of All-in-Two 'AI2') 
4x QuQu voorgevormde inlegger2x GroVia SIO met 4 absorberende inleggers 
2x Mommy Mouse - One Size cover met 4 S/M inleggers2x Mommy Mouse - One Size cover met 4 L/XL inleggers 
   
Newborn Set  
2x Mommy Mouse Newborn met 4 absorberende inleggers4x QuQu pocketluier 
2x Prefold Anavy   
   
Voorgevormde luiersVoorgevormde luiers 
4x Little Lamb maat 14x Little Lamb Bamboe maat 2 
2x Anavy Newborn  2x Anavy One Size  
1x Anavy One Size  
   
OverbroekjesOverbroekjes 
2x Little Lamb maat 12x Little Lamb maat 2 
1x optrekbroekje PUL Newborn1x Anavy PUL One Size 
1x PUL Newborn2x Optrekbroekje PUL 
1x QuQu One Size1x QuQu One Size 
   
AccessoiresAccessoires 
Een set billendoekjesEen set billendoekjes 
2x Wasnet 2x Wasnet  
1x Wetbag1x Wetbag 
ZwemluierZwemluier 
Snappi luierklemmetjeSnappi luierklemmetje 
De eerste rol inlegvellenDe eerste rol inlegvellen 

 

Opmerkingen Newbornpakket:

  • Je kunt dit pakket al reserveren voordat jouw kindje geboren is. We overleggen dan even over de datum waarop jij jouw pakket wilt ontvangen; vóór of op de uitgerekende datum, of zodra jouw kindje geboren is.
  • Je kunt dit pakket perfect aanvullen met hydrofielen (die je waarschijnlijk voldoende in huis hebt). De hydrofielen kun je vouwen en passen prima in de bijgeleverde overbroekjes. Zo heb je zeker voldoende voor de eerste dagen van jouw baby. 
  • Vanzelfsprekend groeit jouw kindje binnen een korte tijd uit deze kleine maatjes. Na de eerste maand kun je beslissen of je dan al de luiers wilt ruilen voor een grotere maat, of dat je nog even een aantal weken afwacht, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw kindje in de One Size luiers past. 

Maat 3 van Little Lamb en de Night/XL variant van de Anavy voorgevormde luiers zijn op aanvraag verkrijgbaar. 


 

© 2016 - 2021 BambooBaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel