Voorwaarden inbreng tweedehands artikelen

Heb je zelf luiers die je niet (meer) gebruikt? Je kunt jouw producten hier op het platform laten plaatsen. 

Wat nemen we aan? 

Gebruikte luiers of luier-accessoires, zoogcompressen en maandverband. Alles moet in goede staat verkeren: lekvrij en vlekvrij. 

Hoe werkt het?

Stuur even vooraf een email- of WhatsApp bericht met hetgeen je online zou willen plaatsen, dan beoordelen we of het geschikt is voor op de website. indien akkoord, kun je jouw gebruikte spullen opsturen of langsbrengen. 

De prijs wordt in principe door ons vastgesteld. Foto's mag je zelf aanleveren, anders worden die gemaakt. Zelfde geldt voor de tekst voor bij het product. 

Financieel

De verkoopprijs wordt door BambooBaby vastgesteld. Je krijgt 70% van het verkoopbedrag (evt als tegoed) uitbetaald. Dit is eventueel ook direct in te wisselen in de webshop. Het tegoed is tot 12 maanden na de verkoopdatum opneembaar en vervalt wanneer dit niet binnen deze termijn besteed of opgenomen wordt. De klant is zelf verantwoordelijk voor het tijdig opnemen van het tegoed. 

Artikelen kunnen na verloop van tijd afgeprijsd worden. Niet verkochte artikelen kunnen - tenzij nadrukkelijk anders afgesproken - na 6 maanden worden hergebruikt of op een andere manier worden geschonken of gerecycled. 

In een bestand wordt bijgehouden wat je hebt ingeleverd en wat is verkocht. Dit is ten alle tijden op te vragen. 

Algemeen

BambooBaby is niet aansprakelijk voor eventuele schade, diefstal of vermissing van ingebrachte artikelen. We gaan zorgvuldig met alle producten om en zijn ingericht op het minimaliseren van risico's, maar we kunnen dit niet 100% garanderen. Inbreng en deelname is daarom volledig op eigen risico. 

© 2016 - 2021 BambooBaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel